Սպագետտի կապույտ պանրով

Սպագետտի կապույտ պանրով

Բաղադրիչներ
Սպագետի - 450գր
Կարագ-200 գր
Elada® կապույտ պանիր-200 գր
Աղ, պղպղեղ
Պատրաստման եղանակը
Նախապես կաթսայի մեջ եռացնել ջուրը մի քիչ աղով և ավելացնել սպագետին,
մի փոքր եփվելուց հետո քամել: Իջեցնելով գազօջախի ջերմաստիճանը`
կաթսայի մեջ ավելացնել կարագ և սպասել, որ հալվի: Հալվելուց հետո
ավելացնել սպագետին: Այնուհետև ավելացնել կապույտ պանիրը և խառնել:
Խառնելու ընթացքում ավելացրեք մի քիչ ջուր, որպեսզի սպագետինները չկպչեն:
Երբ պանիրը հալվի համեմեք և զարդարեք:

Օգտագործված պրոդուկտ